Криско застана зад каузата на Holiday Heroes


Криско застана зад каузата на Holiday Heroes

Един от най-известните артисти на българската музикална сцена – Криско, стана добротворец на Holiday Heroes.

Изпълнителят се включи в редиците на Празничните герои в навечерието на осмата им благотворителна кампания – „Великден 2016“, като показа, че не е безразличен към хората в нужда.

Най-новият добротворец безрезервно прие поканата да стана част от Празничните герои и заедно с многобройните доброволци на Holiday Heroes да продължи да радва семейства в нужда за светлите християнски празници. Той е решен да покаже, че да правиш добро е лесно, а да предизвикваш усмивки на лицата на хората носи най-голямо удовлетворение.

С присъединияването си към отбора на Holiday Heroes Криско стана част от известните личности, които подават ръка на хората в нужда, за да могат да посрещнат достойно празниците. През годините много популярни личности са заставали зад благотворителните инициативи на Holiday Heroes и са давали личен пример за това, как може да се помага.

Всеки може да помогне на каузата на Holiday Heroes, като стане доброволец или дари средства за закупуването на хранителни продукти. Всички начини да станете Празнични герои ще намерите на официалната страница (holidayheroes.bg) или на Facebook страницата.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама