Кристен Стюарт не се страхува да бъде различна!


Кристен Стюарт не се страхува да бъде различна!

Кристен Стюарт винаги е изглеждала леко „невзрачна“ в очите на доста хора. Но знаете ли какво? На нея въобще не й пука! Актрисата, нашумяла най-вече с ролята си на Бела в „Здрач“, се осмелява да бъде различна във фотосесия  за сп. ELLE, която се състои в… супермаркет.

За септемврийския брой на списанието, фотографите са успели да превърнат рафтовете с органична храна, консерви и сода в стилен фон за фотосесията на Кристен, която пък е облечена в Chanel. Въпреки че повечето хора я познават само като Бела, тя има десетгодишна кариера зад гърба си, изиграла е много различни персонажи, като специфичното при нея е, че успява да изглежда едновременно твърда и уязвима.

Въпреки хорските приказки, чийто брой нарасна главоломно след успеха на „Здрач“, 24-годишната актриса не обръща внимание- тя има способностите да „слага пауза“ на всички дразнещи думи, които чува по свой адрес, и да остане себе си въпреки всичко.

В интервюто за ELLEКристен обсъжда известността и дали въобще е възможно някой като нея да има личен живот и как хората никога няма да са доволни от нея, независимо какво прави.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама