Кристен Стюарт: Не съм лесбийка!


Кристен Стюарт: Не съм лесбийка!

Кристен Стюарт определено спада в категорията на скандалните холивудски звезди. Макар да изглежда тиха и скромна, актрисата неведнъж се е забърквала в различни секс скандали.

След като наскоро се раздели с интимната си партньорка, Стефани „Соко“ Соколински, Кристен Стюарт смело позира за корицата на Variety. И макар дълго време милионите ѝ фенове да се чудеха каква точно е нейната сексуалност, 26-годишната знаменитост от „Здрач“ най-накрая вдигна завесата.

„Знаете ли, в момента съм на кръстопът... Дълго време хората очакваха от мен да дам отговор на въпроса каква съм аз, да бъда пример. Но как да кажа такова нещо, та аз съм само на 26 години? Разбрах, че не е нужно да го правя или поне не веднага. Не искам да ме поставяте в рамки... Когато един човек ми изглежда подходящ, независимо от пол и възраст, когато усещам, че ме прави щастлива, когато не искам да спя с други хора вече, това е щастие! Но не винаги нещата се получават, затова не мога да кажа, че следващата ми връзка ще е отново с жена. Не съм лесбийка!“

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама