Кристина Агилера показа дъщеря си


Кристина Агилера показа дъщеря си

Кристина Агилера роди дъщеря си Съмър Рейн (в превод от англ. Летен Дъжд) през август миналата година.

Чак сега певицата официално показа малката си принцеса.

Кристина и Съмър красят корицата на сп. People, като звездата споделя за майчинството в интервю за изданието.

"Искам да бъде заобиколена от любов и да расте, чувствайки се сигурна. Това е нещо, което нямах, когато бях млада и затова искам да го осигуря на децата си", каза 34-годишната изпълнителка.

"Съмър е Зен бебе. Тя обича да общува с хора. Има тези големи, сини и одухотворени очи, които те грабват. Усмивката й озарява цялата стая. Винаги иска да е в центъра на вниманието", допълва щастливата мама.

Агилера има реалистични очаквания, когато става въпрос за отглеждането на децата си, обяснявайки: "Майчината вина е най-лошото нещо. Трудно е да знаеш, че нямаш всички правилни отговори. Понякога ние самите сме най-големите си критици".

Въпреки че е сгодена за Мат Рътлър от година, тя сподели, че не иска да избързва със сватбата. "Нашата любов е достатъчно сигурна, затова не се нуждаем от сватба, за да доказваме любовта или отдадеността си. "

Агилера вече има 7-годишен син от бившия си съпруг Джордан Братман. Те се ожениха през 2005 и се разделиха пет години по-късно, като техният развод беше финализиран през април 2011.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама