Кристина Агилера: Трябва да спрем да гледаме на остаряването като на нещо негативно


Кристина Агилера: Трябва да спрем да гледаме на остаряването като на нещо негативно
Снимка: Getty Images

След близо 3 десетилетия в шоубизнеса, Кристина Агилера израсна пред очите ни. Днес известната певица е на 42 години и разказа в скорошно интервю за Allure как се чувства по отношение на остаряването и, което е по-важно, какво прави, за да бъде този преход възможно най-малко стресиращ.

Тя призна, че се е подлагала на козметични интервенции, за да подобри външния си вид. "Мисля, че всички можем да разчитаме на малко помощ. Защо не?"

Агилера обаче изтъкна, че е предпазлива относно лицето си: "Харесвам различните изражения, те са особено важни в моята професия. Не искам да имам замръзнало лице. Независимо дали съм пред камера, или съм на сцената, трябва да мога да изразявам емоциите си".

Вижте още: Няма да познаете, че това е Кристина Агилера (СНИМКИ)

Блондинката не крие, че си е инжектирала Ксеомин, алтернатива на Ботокса, тъй като според нея е най-безопасен. Ксеомин е невротоксин, който действа чрез въздействие върху нервната тъкан. Ботоксът отслабва или парализира мускулите в близост до мястото на инжектиране, като блокира определени нерви, докато Ксеоминът отпуска мускулите близо до мястото на инжектиране, като блокира освобождаването на химикал, наречен ацетилхолин. Когато нервите заповядат на мускула да се свие, няма мускулна реакция. Бръчките са основно резултат от свиването на мускулите, инжектирането на невротоксин отпуска мускулите, причинявайки по-малко бръчки.

Кристина, която има две деца, каза още, че приема възрастта си и не се притеснява от годините си.

"Трябва да спрем да гледаме на остаряването като на нещо негативно, а да го приемаме. Наистина сега се чувствам по-уверена. Вредно е, когато мисълта за остаряването се превърне в мания", категорична е певицата.

Изпълнителката на "Genie in a Bottle" напомни, че това, което работи за нея, може да не работи за някой друг. А също, че няма универсална рецепта как правилно да остаряваме.

"Също така мисля, че всеки има различен възглед за това как иска да остарее. Това е много личен въпрос – това, което работи за някои хора, може да не работи за други."

Тъй като е била в светлината на прожекторите през по-голяма част от живота си, Агилера е трябвало постоянно да се справя с критики, но това я е научило, че не можеш да угодиш на всички, казвайки: "Нещата ще се променят, когато остарееш – особено ако си жена... Да бъдеш в очите на обществеността може да усложни начина, по който гледаш на себе си. Хората ще имат мнение, независимо какво правиш, независимо какво носиш. Артистичността винаги е на първо място за мен."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама