Кристо с емоционални думи след загубата на майка му


Кристо с емоционални думи след загубата на майка му
Снимка: Instagram

Кристо понесе жесток удар от съдбата. Майката на рапъра почина преди два месеца след тежка битка с коварно заболяване. След кошмарната загуба изпълнителят се опитва да гледа максимално мъдро и да продължи делото ѝ.

"Беше тежко, но използвам нейната светлина, за да съм много по-силен, осъзнат и отговорен. Така имам сили да продължа нейното дело. Остана светлината ѝ и разбираш, че физическите неща, материалните, не остават. Само светлината може да влияе на истински хора с истински чувства и да променя съдби. Тя поправяше заекване на хора в драматични периоди от живота им", сподели рапърът предаването "Събуди се" по NOVA.

Вижте още: Ужас! Джони Деп е намерен в безсъзнание

Кристо ще продължи делото на майка си чрез обучени от нея професионалисти по логопедия.

"Имаме и фондове, които инвестираха в проекта, както и частни инвеститори, психолози и логопеди. В момента решаваме проблема със заекването. Говорният дефект е лечим при всякакви възрасти, в България този проблем имат около 100 000 човека. Обикновено не разбираме, че имат такъв проблем, защото не комуникират и изпадат в депресия. Ние не използваме медикамент и устройства, а само техники на дишане и говорене", обясни Кристо. И допълни, че има над 90% успеваемост в лечението.

Освен това рапърът сподели, че работи по създаването на звукозаписна компания, която да открива таланти и да ги лансира на световната сцена. Кристо е планирал и дует с Лора Караджова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама