Лейди Гага: Славата е като наркотик


Лейди Гага: Славата е като наркотик

Независимо дали харесвате Лейди Гага или не, тя безспорно е модерна икона. И поп изпълнителка призна, че да си звезда може да бъде наистина пристрастяващо в декемврийския брой на сп. Harper's Bazaar.

"Славата е най-добрият наркотик, който съществува. Но веднъж, когато осъзнаеш какво те интересува, тази нужда за повече и повече просто изчезва", казва 30-годишната Гага пред изданието.

"Растейки, винаги ми казваха, че съм бунтовник. Хората ми казваха неща като "Ти си упорита" и "Защо си облечена по този начин?". Но продължих да правя това, което искам и да нося това, което желая, тъй като очевидно не съм се променила."

На черно-белите снимки блондинката показва колекцията си от татуировки, облечена в рокля без презрамки на Carolina Herrera. Тя също така позира в пола на Chanel.

"Да бъдеш дама днес означава да бъдеш боец. Да позволяваш на себе си да бъдеш уязвима и да признаваш своя срам, че си тъжна или пък ядосана. Изисква се голяма сила, за да правиш това. Точно такава жена искам да бъда", споделя още звездата пред изданието.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама