Лео заминава на експедиция в Монголия


Лео заминава на експедиция в Монголия
Снимка: Getty Images/Guliver

След като оцеля в "Завръщането", номинираният за "Оскар" Леонардо Ди Каприо се готви да тества уменията в научна експедиция в Монголия, съобщава People.

Холивудският актьор си купи участието в експедицията по време на благотворителен търг на традиционната amfAr гала вечер миналата сряда. Звездата плати за приключението 95 000 долара.

Актьорът трябва да замине след церемонията по връчването на наградите "Оскар" по-късно този месец. Експедицията ще бъде водена от известния изследовател Йохан Ернст Нилсон.

На благотворително събитие присъстваха и други известни личности като Робърт де Ниро, Ума Търман, рапърът Джей Зи и др. Всички средства, събрани по време на търга, ще отидат за Международния фонд за изследване на СПИН.

Експедицията ще включва изследване на езерото Ховсгол, по прякор "тъмносинята перла на Монголия", а участниците ще яздят и ще ловят със соколи”, разказа Нилсън пред "Ню Йорк пост”.

Лео ще се наслади на храна с номадско семейство, но тя няма да е толкова "екстравагантна", колкото в "Завръщането", където той яде суров черен дроб на бизон. Той ще спи в традиционна палатка, известна като юрта, а готвач и местни водачи ще се грижат за комфорта на участниците по време на пътуването. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама