Леонардо ди Каприо подкрепи бездомните в Единбург


Леонардо ди Каприо подкрепи бездомните  в Единбург
Снимка: Getty Images/Guliver

Американският актьор Леонардо ди Каприо е в Единбург за участие в церемонията по раздаването на шотландските награди за бизнес постижения.

Актьорът намери време да посети малко кафене и да опита макарони със сирене със своя почитателка, спечелила на томбола наградата да обядва с носителя на Оскар в кафенето Social Bite ("Социална хапка") на Куинсфъри стрийт.

Веригата Social Bite, която има клонове в Глазгоу и Абърдийн, дава всичко спечелено на бездомните хора от града, а освен това им осигурява обучение и работни места.

Късметлийката Елиз Лоувъл каза за в. "Мирър”, че в разговора си с Ди Каприо е станало дума и за победата на Доналд Тръмп на изборите в САЩ.

На въпрос как приема изборния резултат, Ди Каприо се засмял и признал, че това наистина е било шокиращо, но не навлязъл в подробности.

Ди Каприо очаровал всички присъстващи с непосредствеността си и направил много снимки.

Тази вечер Ди Каприо ще изнесе слово при връчването на наградите за бизнес.

"Леонардо не е само известен актьор, той е пионер в опазването на околната среда и убеден филантроп, чиято работа в полза на благотворителността има отражение от световен мащаб", посочи председателят на борда на бизнес наградите сър Том Хънтър.

"Възможността да чуем Ди Каприо да се обърне лично към водещите бизнесмени и предприемачи е невероятно вълнуваща", изтъква сър Том.

Миналата година колегата на Ди Каприо Джордж Клуни беше почетен гост на предстоящото събитие. По време на посещението си Клуни също гостува в Social Bite cafe и хапна с почитател.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама