Леонардо ди Каприо спасил кучетата си от удавяне


Леонардо ди Каприо спасил кучетата си от удавяне
Снимка: Getty Images/Guliver

Леонардо ди Каприо спасил двете си кучета, хвърляйки се в ледено езеро, за да ги извади. Това се случило, докато работел по филма "Не поглеждай нагоре".

По време на снимките актьорът наел къща, в която живеел с двете си хъскита. Веднъж един от домашните му любимци, който не бил свикнал с факта, че езерата замръзват при студ, тъй като преди живеели в Калифорния, скочил в езерото. За да се измъкне оттам, той се нуждаел от помощ, затова Ди Каприо без колебание го последвал в ледената вода.

"Второто куче също се хвърли във водата и така всички се озовахме в езерото", каза актьорът в интервю за Entertainment Weekly.

В "Не поглеждай нагоре" героите на Ди Каприо и Дженифър Лорънс предприемат медийна обиколка в опит да предупредят човечеството за приближаваща комета, която ще унищожи планетата. Във филма участват още  Мерил Стрийп, Кейт Бланшет, Джона Хил, Роб Морган, Тайлър Пери, Марк Райланс и певицата Ариана Гранде. "Не поглеждай нагоре" ще има ограничени прожекции в кината, тръгва в стрийминг по Netflix на 24 декември.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама