Личният готвач на Жизел Бюндхен споделя менюто й


Личният готвач на Жизел Бюндхен споделя менюто й

Жизел Бюндхен и съпругът й Том Брейди може да имат едни от най-хубавите тела, но за да ги поддържат във форма, двамата се хранят изключително здравословно.

Личният готвач на звездите Алън Кембъл сподели пред boston.com какво приготвя на супермодела, куотърбека и техните две деца.

Това, че имат персонален готвач не означава, че Том и Жизел си угаждат с гурме паста и крем брюле всяка вечер. Всъщност, те никога не ядат тези неща.

Диетата им е изключително стриктна, ограничена предимно до зеленчуци и от време на време малко месо.

"Когато пазарувам храна, се старая да купувам местни и органични продукти, да избягвам ГМО и да мисля за бъдещето на планетата и на хората. Моята философия е, че диета, базирана основно на растения, има силата да предотврати болести и да лекува", казва Алън.

Това означава, че 80% от това, което консумира семейството на Жизел, са пресни зеленчуци. Кембъл също така включва в менюто им пълнозърнести храни, киноа, просо и боб. Бюндхен и Брейди консумират телешко, хранено само с органични продукти, патешко, пилешко, риба и най-вече - дива сьомга.

"Ако ядете основно захар и въглехидрати, което правят много хора, тялото ви ще бъде много кисело, което води до развитието на болести", казва Кембъл.

Това означава, че има много дълъг списък с храни, които звездното семейство не слага на масата си, включително всичко с бяла захар, бяло брашно и с глутен.

Алън готви с кокосово масло вместо с олио или зехтин, а също така използва хималайска сол.

Дори децата следват хранителния план на родителите си. 6-годишният Бенджамин и 3-годишната Вивиан не ядат едни от най-любимите храни на всички малчугани, сред които пица, пържени картофки и панирани пилешки пръчици. Те много обичат да похапват вегетарианско суши с кафяв ориз, авокадо, моркови и краставица.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама