Лили Иванова разкри най-големия си кошмар


Лили Иванова разкри най-големия си кошмар
Снимка: ПР

"Само Господ може да каже кой докога ще пее, кой докога какво ще прави. Разбира се, след Него вече идва и моята публика". С тези думи за пръв Лили Иванова коментира критиките по неин адрес, че е време да слезе от сцената, провокирани след концерта ѝ през септември в Античния театър в Пловдив.

Иконата на българската музика даде интервю за БНТ дни преди грандиозните си концерти, насрочени за 14, 15 и 16 декември в Зала 1 на НДК.

Изявата на Лили Иванова в Античния театър на 14 септември предизвика вълна от коментари с твърдения, че примата е пяла фалшиво и голяма част от зрителите са останали разочаровани. Много от колегите на Иванова - Йорданка Христова и Георги Христов, застанаха на страната на примата.

"Какво е усещането, че всеки мисли, че знае всичко за Лили Иванова?", пита след това Георги Любенов. Отговорът дойде с още по-голяма непоколебимост: "Нищо не знаят. Нищо!"

Пред водещия Лили Иванова разкри и отношението си към новите условия в света и причината за дългото сценично мълчание.

"Не съм отсъствала толкова дълго от сцената. Светът е много различен. Не съм отчаяна и ние трябва да сме готови да посрещнем всяко предизвикателство. Тези години ми се сториха най-големият кошмар, защото ме разделиха с моето щастие - с моята публика. Искам да благодаря на тази прекрасна моя публика", сподели тя.

"Имам пъклени планове и трудно заспивам", призна Иванова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама