Лили Колинс към Фил Колинс: Прощавам ти, че не винаги беше до мен


Лили Колинс към Фил Колинс: Прощавам ти, че не винаги беше до мен
Снимка: Getty Images/Guliver

На Фил Колинс определено не му е лесно да бъде перфектният баща с 5 деца от 3 съпруги.

Сега певецът получи много публична обратна връзка от дъщеря си Лили.

27-годишната актриса написа отворено писмо до баща си, в което пише, че му прощава за това, че "не беше бащата, който очаквах".

Лили, която наскоро получи номинация за "Златен Глобус" за ролята си в "Rules Don’t Apply", публикува писмото в дебютната си книга "Без филтър: Без срам, без съжаления, просто аз".

В книгата, пусната днес, тя пише: "Прощавам ти, че не винаги беше до мен, когато имах нужда, и че не беше бащата, който очаквах. Прощавам ти грешките, които си направил. И макар че изглежда, че е твърде късно, не е. Все още има толкова много време, за да продължим напред."

Лили, която е родена в Гилфърд, Великобритания, е единственото дете от втория брак на баща й с американката Джил Тавелман.

Тя е била на 5 години, когато Колинс се разделя с майка й с факс, преди да се премести в Швейцария за следващите 20 години.

След раздялата през 1994 години Лили и майка й, търговец на антики, се местят в Лос Анджелис, заради което вижда баща си само през училищните ваканции.

"Всички правим избори и, макар че не извинявам някои от твоите, в края на деня не можем да пренапишем миналото. Уча се как да приемам твоите действия и да изразявам как те ме карат да се чувствам. Приемам и почитам тъгата и гнева, които изпитах заради нещата, които си направил или не си, които си ми дал или не си", пише още актрисата в отвореното си писмо.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама