Лили от Big Brothеr заби топдиджей


Лили от Big Brothеr заби топдиджей

Унгарецът Tommyboy от популярното дуо Crazibiza си загуби ума по Лили от Big Brother. Брюнетката, която в момента работи по снимките на два сериала не си губи времето и омагьоса артиста с апетитните си форми.

Запознанството й с известния изпълнител е добре дошло за нея, тъй като отскоро пловдивчанката е сама. Вече няколко вечери подред Лили купонясва с приятели на Bedroom Beach и се оглежда за нещо ново. Късметът й и този път не й изневери и по нея се захласна чаровният Tommyboy.

На музиката на Crazibiza се забавляваха още мис България Славена Вътова и моделът Гери Дончева. Членът на управителният съвет на Българската федерация по волейбол Любо Ганев освен фен на унгарците, се оказа, че е фен и на балерините на клуба, които същата вечер представиха своето шоу - Fetish Night.

Следващият чужд артист, който идва по покана на Bedroom Beach е жена - американката Truth Hurts, която ще излезе на сцената на клуба на 14 август. Заедно с нея пристига като поддържащ диджей и Prince Halim, а нашите Bobo MC и диджей FED ще ги подгреят.

Снимки: Станислав Савов, disco.bg

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама