Лилия Маравиля за италианския си съпруг, "Връзки" и бокса


Лилия Маравиля за италианския си съпруг, "Връзки" и бокса

Лилия Маравиля или както беше позната по-рано - Лазарова, е актриса с доста театрални роли в репертоара си, но името й нашумя за широката публика от момента, в който започна да се снима в киното, и по-точно - в български сериали. Най-пресният пример за това е току-що приключилият първи сезон на "Връзки" по бТВ, където играе главната роля - амбициозна архитектка и интериорна дизайнерка. Преди това я видяхме в една от главните роли във филма "Love.net" и в по-малки в "Под прикритие" и "Стъклен дом".

Ето и част от интервюто на красивата актриса пред в. Труд:

Как попаднахте в киното?

Всъщност първият филм, който снимах и в който изиграх главната женска роля, беше "Индиански игри" на Иван Андонов - около 1993 г., бях завършила първи курс във ВИТИЗ. Това беше първият ми сблъсък с голямото кино. Иван Андонов, Коко Азарян - те са галактики, щестлива съм, че имах възможност да се уча точно от тези хора. След това участвах в сериала "Гори, гори огънче", който направи голям бум и с него стана скандал, защото темата беше смяната на имената. После имаше доста дълга пауза, снимала съм се и в реклами, докато ме извикаха на кастинг за "Love.net". Явих се на няколко кастинга и накрая спечелих ролята. Сценаристката, като гледала пробите ми, казала: "Това е моето момиче!" Радвам се, защото това ми беше по-основният трамплин след толкова време. Хората се чудеха: коя е тази, откъде се появи?

Как се запознахте с италианския ти съпруг?

Срещнах го тук, в София, по-скоро той ме срещна. Лука беше на гости на майка си и баща си, които живееха в България, защото баща му беше отворил офиса на "Ал Италия" тук и беше първият представител на авиокомпанията у нас. Те живяха в България десет години. Когато им беше на гости, Лука завършваше университет в Рим, а преди това беше учил две години в Бостън. Завършил е философия и метаматематика. Много е интересно - имам един психолог и философ вкъщи, който постоянно ми прави психоанализи.

Не обмисляхте ли да отидете да живеете в Италия?

Не, този въпрос не е стоял пред нас - може би защото майка му и баща му живееха тук. Когато се запозна с мен, Лука започна да прекарва повече време тук и ходеше там само за изпити. После започнахме да живеем заедно и някак си много естествено той остана тук. След това се роди Паола... На 29 юни направи 14.

Паола гледа ли "Връзки"?

Да, редовно, но най-интересното е, че тя и баща й си гледат в различни стаи. Аз подозирах успеха на "Връзки", защото вътре темите са много близки до различни поколения. Паола си го гледа от нейна гледна точка - занимава я тийнейджърската линия и там много се вълнува. Мъжът ми е на страната на екранния ми съпруг Тони - мъжката гледна точка. Жените гледат по друг начин.

Как разтоварвате?

Най-голямото ми хоби е да гледам филми - всякакви, и сериали - обикновено си изтеглям целия сезон. Много обичам английско кино, британската школа за мене е номер едно. За книги ми остава време само по време на почивка - в момента имам десетина започнати на нощното ми шкафче. Слушам джаз, фънк. Телевизия рядко гледам - само сериали. Сега, като приключа с ангажиментите си, ще тръгна пак на бокс. Това е моята голяма страст от две години насам. Моят треньор Вальо Давидов е бил 14-кратен републикански шампион. Познаваме се с него и съпругата му покрай децата - Паола и дъщеря им бяха в една детска градина, после тръгнаха заедно на театрална школа, синхронно плуване... Така станахме приятели и един ден реших вместо на фитнес, да отида на бокс. След първата тренировка не знаех къде съм - на небето или на земята. Купих си ръкавици, екипировка и започнах.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама