Линдзи Лоън е преминала към исляма?


Линдзи Лоън е преминала към исляма?
Снимка: Getty Images/Guliver

Мюсюлмани приветстват Линдзи Лоън в ислямa, след като актрисата изтри профила си в Instagram и промени информацията за себе си в социалната мрежа.

През уикенда звездата премахна всички свои снимки, като остави единствено профилната си. Тя написа и "Алейкум Салам", което се превежда като "И вам мир". Много възприеха постъпката й като знак, че Линдзи е приела исляма, съобщи "Дейли Мейл".

"Толкова се радвам, че Линдзи Лоън е открила исляма. Нека Алах я ръководи и да я благослови", написа млада жена в Twitter.

"Чух, че Линдзи Лоън е преминала към исляма? Ако това е истина, слава на Алах. Бог й е показал правилния път, който да следва", написа друг потребител.

Лоън все още не е разкрила дали е сменила вярата си.

Преди време имаше слухове, че актрисата има интерес към исляма, след като през 2015 година беше снимана да държи Корана, докато изпълнява общественополезен труд в Бруклин.

Когато се появи в турското предаване "Haber Turk" по-късно същата година, тя обясни, че книгата й всъщност е подарък от нейни приятели.

"Мои близки приятели в Лондон, които много ми помагат, са от Саудитска Арабия и ми дадоха Корана, а аз го донесох в Ню Йорк, тъй като го учех. Той ми отвори врати, за да се докосна до духовното, да намеря друго истинско значение. Това съм аз. Те ме разпънаха за това в Америка. Направиха ме да изглеждам като Сатаната. Бях лош човек, защото държах Корана", каза тогава звездата.

 

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама