Лив Тайлър показа порасналите си деца (СНИМКИ)


Лив Тайлър показа порасналите си деца (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Лив Тайлър публикува редки снимки с децата си в социалните мрежи, за да отбележи дипломирането на най-големия си син Майло, на 18 години.

Церемонията по дипломирането се състоя на 30 юни. Гордата майка направи снимки на връчването на дипломата на Майло, а след това и на самия документ в момента на разгръщането му.

Ще спре ли Мадона с провокациите след здравословните проблеми?

На един от кадрите 45-годишната актриса е заснета в яркочервен костюм до вече много високия Майло, който държи на раменете си шестгодишната си сестричка Лулу. Феновете на звездата бяха поразени от факта, че първородната й рожба се извисява над майка си на нейната възраст, докато самата Лив е висока почти 1,8 м.

На друга снимка Майло и Лула позират заедно. Лив публикува и снимка на осемгодишния си син Сейлър Джийн, която е направила по време на събитие от тренировъчен лагер.

Припомняме, че Сейлър и Лула са деца на Лив Тайлър от бившия ѝ любовник, спортния агент Дейв Гарднър. Майло актрисата роди от бившия си съпруг, музиканта Ройстън Лангдън. Не е известно дали Ройстън е присъствал на дипломирането на сина им.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама