Любо Киров с голям концерт на 15 май в Sofia Live Club


Любо Киров с голям концерт на 15 май в Sofia Live Club
Снимка: Sofia Live Club

След незабравимия концерт в зала 1 на НДК през февруари тази година, ЛЮБО КИРОВ ще взриви клубната сцена на SOFIA LIVE CLUB, а поводът е повече от специален!

На 15 май празнуваме 10 години от създаването най-добрия клуб за музика на живо на Балканите. Една музикална революция, която възроди жаждата за българска музика, творчество и концерти на любими, познати, а понякога и не чак толкова изпълнители. Сцената, която отвори врати, за да бъде мястото с главно К – клуб, в който всички се забавляват, обединяват и даряват емоция, на себе си, на ближния, на всеки прекрачил прага на BEST LIVE CLUB за 2018-та година. Арена на музикални колаборации, дала неведнъж възможност да срещнем и чуем легендарни имена от световната музикална сцена, и то на една ръка разстояние…

Датата е повече от емблематична за нас, а поводът достоен за признание, защото музиката е нашето призвание!

ЛЮБО КИРОВ е един от любимците ни сред гилдията от прекрасни музиканти в България. Поканихме го като приятел, а той покани неговите събратя, супер музикантите, с които взриви НДК преди по-малко от месец – Маестро Живко Петров, Ангел Дюлгеров, Калин Вельов, Александър Обретенов, Борислав Бояджиев и момичетата от LaTiDa. Да, точно така! Съставът ще е същият, много велики музиканти на една клубна сцена – Sofia Live Club.

Поради голямия интерес за всички концерти на певеца, препоръчваме закупуването на билети на предварителна продажба в мрежата на eventim.bg!

Билетите могат да бъдат закупени на предварителна продажба в мрежата на цена 20 лева, а на място в деня на концерта ще са на цена 25 лева.

Билетът не гарантира седящо място!

Резервация може да се направи на сайта на клуба ТУК

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама