Любовно пожелание за 25 септември според зодията


Любовно пожелание за 25 септември според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Овен

"Няма да е лесно. Всъщност ще е много трудно и ще трябва да се борим всеки ден. Но искам да го направя, защото искам теб. Искам те цялата. Завинаги. Аз и ти. Всеки ден."

"Тетрадката"

Телец

"Ако скочиш ти, скачам и аз. Помниш ли? Не мога да продължа без да знам, че си добре... Това е всичко, което искам."

"Титаник"

Близнаци

"Не забравяй – аз също съм просто едно момиче, което стои пред момче и го моли да я обича."

"Нотинг Хил"

Рак

"Не, това не е любовна история, но е история за любов и силата която тя има над живота, сила да лекува или разрушава... Не. Това не е любовна история, но е история за любовта, за тези, които се предават и цената, която плащат и за тези, които бягат от нея, защото се страхуват или защото вярват, че са недостойни за нея. Тя избяга. Той се предаде."

"Първороден грях"

Лъв

"Дойдох тук тази вечер, защото когато осъзнаеш, че искаш да прекараш остатъка от живота си с някого, искаш остатъка от живота ти да започне възможно най-скоро."

"Когато Хари срещна Сали"

Дева

"Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти."

"Брулени хълмове", Емили Бронте

ТОВА СА НАЙ-УПОРИТИТЕ ЗОДИИ

Везни

"Хората наистина се влюбват. Те си принадлежат. Това е единственият шанс човек да изпита истинско щастие."

"Закуска в Тифани"

Скорпион

"В най-добрия случай, това е хубава илюзия – двама души, които се обичат истински и нямат представа колко нещастни ще се направят един друг. Но когато тези двама души го осъзнават и решат да се оженят въпреки това, тогава това не е илюзия. Мисля, че това е радикално, смело и много романтично“

Фрида

Стрелец

"По мое мнение, най-хубавото нещо, което можеш да направиш, е да намериш някого, който те обича какъвто си. В добро настроение, лошо настроение, грозна, красива, всякаква."

"Джуно"

Козирог

"Любов моя, не мога да ти опиша колко съм благодарна за нашата малка безкрайност. Не бих я заменила за нищо на света. Ти ми даде „завинаги“ в рамките на броени дни и съм благодарна."

"Вината в нашите звезди"

Водолей

"Имаше милион малки неща, които подсказваха, че ни е писано да сме заедно. И аз го знаех. Знаех го от момента, в който я докоснах за първи път. Беше все едно да се прибереш вкъщи в единственото вкъщи, което имаш. Само протегнах ръка, за да й помогна да слезе от колата. И вече го знаех. Беше като магия."

"Безсъници в Сиатъл"

Риби

"Мразя начина, по който ми говориш. Как се подстригваш. Мразя как караш колата ми, как ме зяпаш. Мразя големите ти грозни кубинки и това, че четеш мислите ми. Мразя те толкова много, че чак ми се повръща. Дори правя рими. Мразя, че винаги си прав. Мразя, когато лъжеш. И още по-зле - когато ме караш да плача. Мразя те, когато не си около мен и че не ми се обаждаш. Но най-вече мразя това, че не те мразя изобщо. Дори малко."

"10 неща, които мразя у теб"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама