Луиза Григорова се показа без грим и отправи послание (СНИМКИ)


Луиза Григорова се показа без грим и отправи послание (СНИМКИ)
Снимка: mamuri_photography

Подобно на много световни звезди, Луиза Григорова реши да защити естествената красота, като сподели две снимки в Instagram профила си. Първият кадър е видимо обработен, докато на втория 33-годишната актриса позира без грим и филтри. Тя отправи и силно послание.

"Познавате ли това момиче? О, да! Тя е непрекъснато на екрана ви. Тя се вози в скъпи коли, има всичките Шанели, почива на Бали, яде паста и пие вино. Тя изглежда перфектно! Тя е тази, която ви кара да се чувствате несъвършени, дебели, бедни и с със скучен живот. САМО ЧЕ, мили дами и господа, ТЯ не е истинска", написа Луиза, публикувайки нейна обработена снимка.

Вижте още: Скандално: Айлин от "Ергенът" засне еротична фотосесия с драг кралици (СНИМКИ)

"Сега плъзнете наляво и вижте. Това съм аз, без грим и филтър, на 33 години. Никак не е тъпото "перфектна", но е АЗ и е истинско, а по-красиво от истинското в този пластмасов свят, няма! Призовавам ви, махнете от "приятели" всички, които ви карат да се чувствате не достатъчно красиви, добри, щастливи, защото те не съществуват. Те живеят много по нещастен живот, опитвайки се да убедят всички и най-вече себе си, че са върха, но когато се погледнат сутрин в огледалото без грим, мигли, екстеншън и филтър, те си знаят истината. Обичайте се! Всички сте красиви!", написа актрисата в социалната мрежа.

Вижте още: Вдовицата на Жоро Илиев с разтърсващи думи за любовта им (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама