Луна: Не съм луда, ще съдя Здравко от Ритон


Луна: Не съм луда, ще съдя Здравко от Ритон

"Обмислям да съдя Здравко за клевета. Той се подигра с майка ми, като я обиди, че като нямала висше образование, е необразована жена, която заслужава да взима минимална пенсия." Това сподели Луна, която напусна VIP Brother, пред "България Днес".

Тя бе огорчена и от дуетната половинка на Здравко - Катя. "Непрекъснато ме заплашваше, че като изляза навън, ще видя какво ми се пише. Разпънаха ме на кръст вътре. Аз им казах - нека бъда вашата сцена, използвайте ме, покажете се, нищо не направиха повечето вътре, само сплетни и интриги", каза още по фолк изпълнителката.

Луна е категорична, че цялото й поведение е плод на провокация и в никакъв случай не може да се каже, че е луда. "Не аз съм лудата, а съквартирантите ми! Жертвах себе си чрез поведението си да ги провокирам и те показаха всичките си лоши страни. За себе си не се притеснявам, аз съм такава, каквато съм, без преструвки", категорична е Луна. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама