Мадона е приета в болница


Мадона е приета в болница
Снимка: Getty Images

Мадона се възстановява, след като се разболя от "сериозна бактериална инфекция", заради която беше настанена в интензивно отделение за няколко дни, съобщи мениджърът ѝ Гай Осери в социалните мрежи, цитиран от АФП.

"Здравословното ѝ състояние се подобрява, но тя все още е под медицински грижи", каза той. "Очаква се пълно възстановяване."

Осери заяви, че турнето на поп иконата "Celebrations", което трябваше да започне на 15 юли във Ванкувър, се отлага до второ нареждане.

Глобалното, почти разпродадено турне беше обявено като отдаване на почит към нейната продължила повече от четири десетилетия кариера.

Спирките в Съединените щати трябваше да включват Детройт, Чикаго, Маями и Ню Йорк - градът, в който започна нейното легендарно издигане до суперзвезда. След това тя щеше да продължи в Европа през есента с дати в Лондон, Барселона и Париж.

Мегазвездата, носителка на "Грами", която стои зад класически парчета, сред които "Like a Virgin", е утвърдила неизчислимо влияние върху звездната си кариера като една от най-големите музикални звезди.

В изявлението си в социалните мрежи мениджърът ѝ обеща да предостави повече информация, когато има такава, включително нова начална дата на турнето и за пренасрочените концерти.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама