Мадона от сцената: Роко, много ми липсваш


Мадона от сцената: Роко, много ми липсваш

Концертът, който Мадона изнесе в новозеландския град Оукланд, бе доста тъжен за нея. Преди да започне изпълнението на първата си песен "La Vie en Rose", тя заяви, че я посвещава на сина си Роко, който е от брака й с британския режисьор Гай Ричи.

"Тази песен е за моя син Роко. Той е на 15 години. Истината е, че няма по-голяма любов за една майка от тази, която тя има към сина си", каза развълнувана поп дивата. "Ако продължа да говоря за него, рискувам да се разплача. Затова искам да му посветя тази песен. Надявам се, че където и да е, той ме чува. Нека да знае, че много, много ми липсва", добави тя.

Мадона и Гай Ричи са разведени от 2008 г. и не са в добри отношения, те отдавна спорят кой да се грижи за синът им Роко, който предпочита да остане с баща си. Мадона се обърна към съда, а миналата седмица адвокатите на Мадона и на британския режисьор се срещнаха със съдия в Манхатън. Темида призова родителите да се разберат при кого да остане синът им. Според повечето източници певицата може би е склона да остави Роко с баща си. Все пак от сцената в Оукланд поп дивата отправи последен призив до Роко. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама