Мадона: Пробвала съм всички наркотици


Мадона: Пробвала съм всички наркотици

Мадона смята, че хората взимат наркотици в опит да се приближат до Бог и твърди, че е опитвала всички видове наркотични вещества в даден етап от живота си.

"Става въпрос за това, че хората взимат наркотици, за да се свържат с Господ или да достигнат по-високо ниво на съзнанието си. Ако се надрусаш, "влизаш в матрицата". Ето защо толкова много хора използват дрогата, защото искат да се приближат до Бог", казва 56-годишната певица. "Наркотиците ти създават впечатлението, че се приближаваш до Господ, а в същото време те убиват", добави тя.

Изпълнителката на песента "Like A Virgin" призна, че не се е наслаждавала на ефекта от повечето наркотици и е съжалила, че ги е взела, след като те са влезли в кръвта й. "От всичко съм опитвала. Щом се надрусах, обаче пиех тонове вода, за да изкарам тези вещества от организма си. Исках час по-скоро да ги махна от организма си", казва Мадона.

Блондинката сподели и мнението си за смъртта. Тя сподели, че опитва да живее живота си на пълни обороти. "Станах обсебена от смъртта, от идеята, че никога не знаеш кога ще дойде тя. Човек трябва да направи възможно най-много, за да извлече най-много от живота", каза Мадона в интервю зa сп. Interview.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

 

Източник: БГНЕС

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама