Мадона застана зад сина си, спипан с трева


Мадона застана зад сина си, спипан с трева

Мадона не се забави да изрази пълната подкрепа за сина си Роко Ричи, който бе арестуван в Лондон заради наркотици, въпреки че преди време той я бе наранил с избора си на предпочитания родител.

16-годишният момък бе спипан от полицията край дома си в Лондон, докато пушел трева със своя приятел. След ареста Роко Ричи бе пуснат под гаранция, като преди това с него бе проведена възпитателна беседа. Той е непълнолетен и не може да бъде съден за едно такова нарушение.

След като новината се завъртяна из медиите, Мадона реагира мигновено: "Аз много обичам сина си и ще направя всичко по моите сили, за да му дам подкрепата, от която той се нуждае. Моля в такъв момент да се уважава нашия личен живот“, заяви певицата, цитирана от медиите.

Припомняме, че Мадона имаше тежки проблеми със сина си от брака й с продуцента Гай Ричи. Момчето предпочита да живее с баща си и мащехата си във Великобритания, вместо с майки си в САЩ. Той дори пренебрегва съдебното решение да остане при майки си и на своя глава взе самолета за Лондон. Последваха съдебни дела при кого трябва да остане момчето, като Мадона тежко изживя нежеланието му да бъде с нея и в крайна сметка трябваше да се примири с решението му да живее с баща си и новата му съпруга.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама