Майката на Кари Фишър си отиде един ден след нея


Майката на Кари Фишър си отиде един ден след нея
Снимка: Getty Images/Guliver

Звездата от знаковия мюзикъл на 50-те "Аз пея под дъжда" Деби Рейнолдс почина след тежък сърдечен удар само ден след смъртта на дъщеря си Кари Фишър. Това обяви официално синът й Тод Фишър за сп. "Варайъти".

"Тя просто искаше да е с Кари", сподели той след загубата и на сестра си, и на майка си само в рамките на ден.

Рейнолдс бе хоспитализирана по спешност преди броени часове. Американски медии изразиха предположение, че става дума за сърдечен удар, но официално потвърждение нямаше. Смята се, че 84-годишната актриса е била в дома си, заедно със сина си Тод Фишър и е обсъждала с него погребението на дъщеря си, когато й е прилошало и се е наложило да бъде откарано спешно в болница.

Родена в Деня на шегата през 1932 година в Ел Пасо, Тексас, като Мери Франсис Рейнолдс, Деби се мести с родителите си и своя брат в Бърбанк, Калифорния, когато е на седем.

Екранният си дебют тя прави с Джун Хейвър и Джеймс Бартън в "Дъщерята на Роузи О. Грейди". Първият й голям пробив идва с мюзикъла на "Три малки думички" с Фред Астер и Ред Скелтън.

Във филмографията й са включени над 80 продукции. Миналата година тя се превърна в 51-вия носител на Наградата за цялостен принос на Гилдията на филмовите актьори в САЩ.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама