Майката на Николета Лозанова: Няма да помагам за бебето на дъщеря ми


Майката на Николета Лозанова: Няма да помагам за бебето на дъщеря ми
Снимка: Instagram

Николета Лозанова, която преди години беше всеки ден в светските заглавия, вече все по-рядко търси медийния шум. Плеймейтката напомни за себе си с най-хубавата новина, че ще става майка за втори път.

Вижте още: Нова пластика: Моника Валериева стана неузнаваема (СНИМКА)

36-годишната красавица има една дъщеря на 11 години от бившата си половинка Валери Божинов, а сега очаква втора рожба от вратаря Николай Михайлов. НиЛо често е споменавала в интервютата си през години, че много искат с него да имат общо дете.

Майката на Николета Лозанова - Еридина, също е много щастлива, че отново ще става баба, но не се наема да се грижи за бебето.

"Няма да помагам за бебето на дъщеря ми Николета, защото вече съм на 60 години. Нищо, че работя и съм активна, те си имат помощница и най-вероятно тя ще е действащата жена до нея. Аз само ще се радвам", сподели Еридина Лозанова, пише "България Днес".

Тя е знаела от дълго време, че дъщеря ѝ е бременна, но са пазели в тайна заради известността на Николета.

"Щастливи сме всички, моята свекърва също. Това е най-хубавият подарък за дъщеря ми и най-големият ѝ успех. Всеки път съм се чудила как успява да осъществи всичките си мечти, но това, което ѝ се случи, е великолепно", сподели още Еридина.

Вижте още: Драма: Сузанита с тежки думи към бебето си

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама