Майки скочиха на бременната Маги Джанаварова, че пази слаба фигура (ВИДЕО)


Майки скочиха на бременната Маги Джанаварова, че пази слаба фигура (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Певицата Маги Джанаварова, която скоро ще роди първото си дете, ядоса българските мами в социалните мрежи. Изпълнителката, която е в напреднала бременност, е запазила слабата си фигура, на която могат да завидят и манекенките.

Вижте още: Михаела Маринова се похвали с първото си бебче (СНИМКА)

Маги, която много държи на тялото си и винаги е спазвала хранителни режими в комбинация със спорт, очевидно се придържа към тях дори по време на бременността си.

"Преди месец пуснах стори с всички витамини и добавки, които приемам и получих, както нормални коментари и съобщения, така и доста неприятни и укоряващи. Теорията на моята акушер-гинеколожка е, че няма смисъл да се тъпча с огромно количество храна, за да получа всичко, от което се нуждая", написа певицата в своя Instagram.

Вижте още: Иво Аръков стана баща, даде скандално определение на майката (СНИМКИ)

Част от последователките на Джанаварова обаче остро осъдиха заместването на храна с витамини: "теорията" не е теория, а нещо напълно ясно на всяка бременна или запознат с процеса човек. Въпроса е, че е най- добре да получаваме нутриентите си от храната.. и това не е строго индивидуално!", "Естествено и най-нормално е да се приема качествена храна, осигуряваща всичко необходимо за Вас и бебчето Ви, а не химия. Няма нужда да се тъпчите, разбира се, а просто да се храните редовно и здравословно. Останалото е бизнес и фармация".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама