Майли Сайръс: Макар че имам мъж, все още съм бисексуална


Майли Сайръс: Макар че имам мъж, все още съм бисексуална
Снимка: Getty Images/Guliver

Майли Сайръс призна, че все още е сексуално привлечена от жени, въпреки че е омъжена за Лиам Хемсуърт.

В интервю за новия брой на сп. Elle 26-годишната певица открито говори за сексуалността си и за стереотипите, към които не иска да се вписва.

"Смятам, че хората се подвеждат по факта, че съм омъжена, но всъщност връзката ми е уникална. И не знам дали някога ще допусна обществото до нея, тъй като тя е твърде сложна и модерна. Не живеем в свят, в който всеки ще я разбере. Наистина ли някой си мисли, че стоя в кухнята и готвя? Аз съм в хетеро връзка, но все още съм бисексуална", споделя изпълнителката.

Вижте тази публикация в Instagram.

@ELLEusa August issue! Link in bio! 🖤

Публикация, споделена от Miley Cyrus (@mileycyrus) на

Коментирайки очакванията, отправени към жените, тя добавя: "От нас основно се очаква да поддържаме населението на планетата, но това не е част от плана ни".

Тя изразява позицията си и относно абортите, като смята, че всяка жена има права над тялото си. "Фактът, че една жена не желае да има деца не я прави безсърдечна, студена и неспособна да обича."

Майли също засяга темата за климатичните проблеми и добавя, че обществото се отнася към жените точно както към планетата ни, очаквайки да възпроизвежда постоянно. Но това е изтощително както за планетата, така и за жените.

По въпроса за родителството е категорична: "Отказвам да оставя това наследство на детето си. Докато не съм сигурна, че на тази планета ще остане вода, пълна с риба, нямам желание да карам още едно същество да се справя с това."

Вижте тази публикация в Instagram.

@ELLEusa August issue! Link in bio! 🖤

Публикация, споделена от Miley Cyrus (@mileycyrus) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама