Майли Сайръс най-после разкри истината за развода си с Лиъм Хемсуърт


Майли Сайръс най-после разкри истината за развода си с Лиъм Хемсуърт
Снимка: Getty Images

Изминаха повече от 4 години, откакто Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт се разделиха, а поп звездата най-накрая разказа за точния момент, в който е разбрала, че бракът им е приключил.

Майли и Лиъм имаха бурна любовна история

Двойката се срещна на снимачната площадка на филма "Последната песен" през 2009 г., което беше началото на романтичното им пътуване. За първи път се сгодиха през 2012, но през 2013 се разделиха и през следващите 3 години се срещаха с други хора.

През 2016 г. Майли и Лиъм отново се събраха. Малко след това актьорът обясни, че първата раздяла е била тежка за тях, но необходима: "По онова време вървяхме в различни посоки и точно това трябваше да се случи." Същата година двойката обяви втория си годеж и изглеждаше, че най-накрая са готови да се обвържат един с друг.

Техният краткотраен, но богат на събития брак

През 2018 г. в живота им се случиха две важни неща: те се ожениха и загубиха дома си в Малибу. Майли за двете събития: "Бих казала, че загубата на къщата ни промени много повече, отколкото женитбата ни". Тя допълнително го обясни, като каза, че трагедията обединява хората, тъй като никой не може да разбере това повече от двамата.

Тогава, през 2019 г., малко след като отпразнуваха 10-годишнината си, Сайръс и Хемсуърт обявиха решението си да се разделят. Част от тяхното изявление гласеше: "Непрекъснато развиващи се, променящи се като партньори и личности, ние сме решили, че това е най-доброто, докато и двамата се фокусираме върху себе си и кариерите си". Последваха години на спекулации за точната причина за раздялата им, но хората можеха само да гадаят. Така беше до сега.

Вижте още: Майли и Лиъм се разделиха, хванаха я да целува момиче (снимка)

Сайръс най-накрая сподели какво е довело до развода

Наскоро Майли записа поредица в TikTok, озаглавена Used to Be Young. В една от частите певицата разкри точния момент, в който е осъзнала, че бракът ѝ е приключил. Точният час и място: Гластънбъри, юни 2019 г. Певицата се подготвяла за участие и каза, че "решението беше взето".

Сайръс навлезе в подробности, обяснявайки, че загубата на дома им е най-големият катализатор за сближаването им, но в крайна сметка е било недостатъчно, тъй като е подействало като свързваща травма. Сякаш е играела герой, но накрая е осъзнала, че трябва да постави себе си на първо място. Майли каза: "Това беше друг момент, в който работата, представянето, характерът бяха на първо място. Предполагам, че поради тази причина сега е толкова важно за мен това да не е така – човекът да е на първо място."

Вижте още: Лиъм Хемсуърт забрави Майли, вижте новата му (снимки)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама