Майли Сайръс: Спрях тревата


Майли Сайръс: Спрях тревата
Снимка: Getty Images/Guliver

Майли Сайръс прекара последните години, промотирайки пушенето на трева. Освен, че носеше дрехи с принт на зеленото растение, в някои свои парчета пее как пуши марихуана, a също така извади джойнт на Европейските видео музикални награди на MTV през 2013.

Но сега певицата разкри, че е отказала тревата и алкохола пред сп. Billboard.

"Това е откачено, но не съм пушила трева от 3 седмици, което е най-дългият период, в който не съм запалвала цигара", казва звездата в интервю, взето през април.

"Искам да се обградя с хора, които да ме карат да се превърна в по-добър човек, по-отворен", обясни певицата. Тя също така разкри, че е спряла алкохола. "В момента съм напълно чиста", похвали се 24-годишната Майли.

Сайръс най-после проговори и за подновената си връзка с Лиам Хемсуърт. Певицата разкри, че тяхната раздяла е била необходима.

"Трябваше да се променя толкова много. А да направя това с човек, който не се променя, беше твърде трудно."

Тяхната връзка започна на снимачната площадка на филма "The Last Song" през 2010, когато Майли все още беше позната като тийн поп певица с дълга кестенява коса. През 2013 те развалиха своя годеж заради по-скандалното поведение на Сайръс, но през април 2016 те отново подновиха отношенията си.

"Трябваше да се примирим един с друг", обясни звездата.

Изданието разкрива, че Майли също така ще пусне нова песен, вдъхновена от връзката й с Лиам, кръстена "Malibu" на 11 май.

"Никога не бих повярвала, ако ми бяхте казали преди 3 години, че ще пиша песен за това. Медиите ще говорят за мен, ако ме видят да излизам от ресторант с Лиам, така че защо да не върна тази енергия във връзката ми и да кажа: "Ето така се чувствам".

2012 Oscar throwback !!!! Ps I look weird!

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Feb 27, 2017 at 1:19am PST

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама