Марая Кери и съпругът й живеят разделени


Марая Кери и съпругът й живеят разделени
Снимка: Getty Images / Guliver

Идва ли краят на 6-годишния брак между Марая Кери и Ник Кенън? Този въпрос си задават хора от обкръжението ми, които разкриват, че съпрузите живеят поотделно, съобщи Контактмюзик.

Приближени на звездната двойка, цитирани от New York Pork, твърдят, че водещият на шоуто "Америка търси талант" се е изнесъл на хотел след поредица от скандали със суперзвездата. "Ник не си у дома. От известно време живее по хотели. Двамата с Марая се карат много", разкрива неназован източник.

Друг приближен на 44-годишната Кери и 33-годишния Кенън твърди, че постоянните семейни свади произтичат от решението на певицата да наеме допълнителна охрана заради подозренията си, че благоверният й кръшка. "Гардовете бяха наети не за да пазят Ник от момичетата, а за да охраняват момичетата от Ник", казва източникът.

Говори се също, че на Марая Кери са й дошли в повече и алкохолните изцепки на мъжа й, информира БТА.

На път ли е бракът на звездната двойка да се разпадне предстои да се разбере. Според техни приближени е въпрос на време новината за раздялата им да бъде оповестена.

Марая Кери и Ник Кенън, които обикновено са доста активни в социалните медии, не са се снимали заедно от месеци. Певицата не е споменавала публично съпруга си от юни, а през юли двойката предложи за продан имението си в Бел Еър.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама