Мариана Попова болна от ковид, обвини Лили Иванова и антиваксърите


Мариана Попова болна от ковид, обвини Лили Иванова и антиваксърите
Снимка: Instagram

Мариана Попова и дъщеря ѝ Екатерина са заразени с коронавирус. Певицата сама разкри това във Facebook, а също така написа гневен коментар относно липсата на адекватни мерки срещу COVID-19 в страната.

43-годишната певица обвини Лили Иванова, футболните отбори Левски и ЦСКА, а също антиваксърите.

"Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най- любими отбора в България Левски и ЦСКА… също и на всички антиваксъри, антихристи и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с КОВИД. Най-много благодаря на правителството, което не зная къде е и не вижда ли какво се случва по зали, стадиони и изобщо навсякъде!!??? Бясна съм. Някой спазва ли закони тук в тази държава? Благодаря Ви мили хора, пожелавам Ви здраве! Мразя Ви и се проклинам, че останах в тази кочина. Ако оцелея няма да остана и секунда повече. Нека бог да ни пази!", написа половинката на актьора Веселин Плачков в социалната мрежа.

Мариана също така сподели снимки, на които се вижда, че не се е спазвало дистанция на концерта на Лили Иванова в Пловдив, а също на вчерашния мач между българските футболни грандове.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама