Мариана Попова и Веселин Плачков с признание за тежка загуба


Мариана Попова и Веселин Плачков с признание за тежка загуба
Снимка: bTV

Звездната двойка Мариана Попова и Веселин Плачков ще разкажат за трудностите по време на пандемията, когато се ражда дъщеря им Катерина в предаването "Търси се" тази неделя (2 октомври).

"Това хем беше труден, хем беше хубав период. Живеехме като в комуна с приятелите ни и беше много весело", споделят певицата и актьорът.

Най-емоционална за тях ще бъде срещата с трите им пораснали деца – Мария-Магдалена, Андрея и малката Кати, която е общото им дете. Двамата ще признаят, че преди появата на Кати Мариана е имала една неуспешна бременност, но въпреки това решават да имат дете. "И двете ми бременности бяха много тежки, с голямо неразположение и повръщане", ще сподели Мариана пред водещите на "Търси се" Меги и Нели.

С типичното си чувство за хумор Мариана и Веселин ще опишат "лудницата" вкъщи, а Веско ще се оплаче, че любимата му не намира време за него заради многото си ангажименти. "Деца, куче, котка – всичко е преди мен, а за мен време кога? Аз съм взел теб! Помощ! Искам да я заведа някъде, да сме само двамата, а тя постоянно ми отказва!", емоционално ще обрисува семейната ситуация актьорът.

"От друга страна, когато сме само двамата и ги няма битовизмите, между нас има пълна хармония", допълва Веселин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама
Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама