Мария: Асоциална съм


Мария: Асоциална съм

Фолк певицата Мария винаги е била определяна като една от най-провокативните изпълнителки в поп фолк жанра.

В новия брой на списание Story изпълнителката е категорична, че макар в момента да се е отказала от клубните участия, тя не спира да работи и ще продължи да го прави, докато феновете я искат.

"Не слагам цена на нещата. Насила никого не карам за нищо. Ако някой обича, той ще остане до теб. Музиката никой не може да ми я отнеме, докато аз не реша да се разделя с нея. Но докато вълнувам хората и те харесват песните ми, аз ще бъда част от музикалния живот и от историята на нашата скромна и красива държава", обяснява Мария.

"А за приятелите – ако са истински, остават във времето. Повечето от тях познавам от 10-20 години. Нови хора трудно допускам, което не ме прави асоциална - просто с времето се научих, че човек трябва малко по-трудно да се доверява, защото има и такива, които злоупотребяват, а аз не смятам, че мога да раздавам себе си безплатно", допълва пайнерката.

Щеше ли да бъде с Християн, ако той нямаше финанси, както и още интересни неща за личния и професионалния си живот, Мария споделя в новия брой на списанието.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама