Мария Илиева не пя в училището си, не успели да ѝ платят хонорара


Мария Илиева не пя в училището си, не успели да ѝ платят хонорара
Снимка: Facebook

Само преди дни на церемонията по връчването на вторите годишни български RnB награди Мария Илиева си тръгна с престижната статуетка за цялостен принос към RnB музиката в България. Като включим и задаващото ѝ се участие като ментор в шоуто„Гласът на България”, не е изненада, че певицата е изключително заета. Също така си знае цената и не прави компромиси.

Това е и причината Мария Илиева да не пее на годишнината на Софийската математическа гимназия, предаде в. Уикенд. Гласовитата брюнетка е била поканена на празника на своето училище, състоял се на 9 май в зала 1 на НДК. Според слуховете директорът не успял да събере крупната сума от 10 хиляди лева, за да ѝ плати участието.

Бременната Риана се съблече по бельо (СНИМКИ)

В своята реч за празника директорът, д-р Антоан Тонев, намекна за разочарованието, което децата са изпитали от отказа на звездата, макар че не спомена нейното име. Той даде да се разбере, че причината за отказа е финансова:

„Учениците дойдоха при мен и попитаха: „Може ли да поканим някоя голяма звезда, за да стане концертът незабравим?”. Честно да ви кажа, опитахме се, но не успяхме. Бюджетът се оказа по-важен от принадлежността. Истинските звезди обаче не са тези, които пълнят зали или дискотеки. Големите звезди са всички хора, които работят неуморно и с това променят света”, каза директорът.

По информация на „Уикенд” въпросната „голяма звезда”, за която той говореше, е именно Мария Илиева. Дни преди концерта ученици от гимназията споменаха пред репортер на вестника, че текат преговори с нея. „Водим разговори, но не знаем дали ще успее да дойде”, споделиха те.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама