Мария: Искам дъщеря ми да стане по-добра от мен


Мария: Искам дъщеря ми да стане по-добра от мен

В началото на декември, малко след излизането на албума си "Твоите 100 лица“, Мария направи първата си съвместна песен със 7-годишната си дъщеричка Марая – "Коледа е“. Почитателите й бяха приятно изненадани от този семеен дует, а недоброжелателите не закъсняха с критиките, че като други свои колежки и тя се е заразила от идеята да направи от дъщеря си звезда.

Нищо обаче не може да помрачи коледното настроение на певицата, свикнала да бъде една от най-силно обичаните и също толкова силно мразените в жанра. Пред Story тя сподели как е стигнала до решението да запише песента с Марая, как прекарва времето с детето и съпруга си, има ли болни майчински амбиции и кое е най-ценното качество, което би искала дъщеря й да притежава, когато порасне.

Мария се връща и назад във времето – за мечтите на нейната собствена майка за нея, коя е била най-щастливата Коледа в живота й, имала ли е тъжни празници и как е успяла да прости на баща си, с когото години наред не контактуваше, наранена от постъпката му да се разведе с майка й, когато двете със сестра си са били още малки деца.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама