Мария Силвестър разкри дали има корекции по себе си


Мария Силвестър разкри дали има корекции по себе си
Снимка: Facebook

Мария Силвестър категорично отрече слуховете, че се е подлагала на пластични операции. На стори в Instagram 44-годишната водеща шеговито отговори така: "Нямам. Тоя нос е произведен в Костенец (родният ѝ град бел.р), скулата също. Друго не знам какво си правят жените... И не съм робот. Просто се подържам с подходящи процедури".

Мария сподели и какво намира за най-хубаво в себе си. "Чудя се, да ви кажа. Колебая се. Гледам, гледам и пак не разбирам... кое е хубавото в мен! И да ви кажа - не го виждам, щото е в главата ми. Мислите ми са хубави, харесвам си ги и ми е приятно в тяхната компания!"

Това, което я прави щастлива, е: "Разходка в планината, море, детето ми. Да видя изкуство, изпълнено със свой смисъл. Да ме докосне и от това да се произведе реакция. Това е велико. Да видя как човек става благ - това също".

Красивата брюнетка обаче не отговори на въпрос от потребител дали в момента има мъж до нея. От известно време се носят упорити слухове, че тя вече не е с приятеля си Михаил Пенев, който е с 17 години по-млад от нея.

Мария все пак сподели колко дълго се лекува разбито сърце: "Колкото време е необходимо, ако не си повърхностен човек. Ако си - просто сменяш хора, домове, реалности и лъжеш себе си. Сърцето не е проблемът, то е орган, очакванията са проблем. Особено ако се разминават с реалността".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама