Мария свали обвиненията към Миро: Ще те убия, ще те утрепам - прощавам му, ние така си говорим


Мария свали обвиненията към Миро: Ще те убия, ще те утрепам - прощавам му, ние така си говорим
Снимка: Instagram

Поп-фолк певицата Мария, която беше станала жертва на домашно насилие на 21 март, е свалила всички обвинения към съпруга си. Припомняме ви, че съдът беше наложил домашен арест на 36-годишния Мирослав Соколов по обвинение в закана за убийство и нанесена телесна повреда.

Вижте още: Няма да познаете, че това е Камелия! (СНИМКА)

Миньончето е отишло лично при наблюдаващия прокурор, за да свали и двете обвинения, защото те така си говорили и често се пошляпвали, дори и силно. От Софийския районен съд потвърдиха официално пред "България Днес", че разследването е прекратено окончателно.

"Ние така си говорим! "Ще те убия, ще те утрепам!" - така си общуваме. Прощавам му за това, че ме удари, искам да свалите обвиненията! Не се страхувам за живота си! Това е нашият начин на общуване, по-груб. Както на думи, така и физически.", с тези думи Мария шокирала прокурора. Така държавният обвинител останал без избор и свалил обвиненията срещу Мирослав Соколов за заплаха за убийство още в същия ден.

Другото обвинения, което имаше срещу мъжа на певицата, е за това, че ѝ е нанесъл лека телесна повреда. То също е свалено в същия ден. От Софийската районна прокуратура казват на Мария, че може да съди половинката си за средна телесната повреда, но тя отвръща, че няма за какво. Просто двамата изразявали любовта си по такъв начин и певицата съжалява, че е подала жалба, пише още ежедневникът.

Вижте още: Ендер от "Опасно изкушение" пристига за концерт в България

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама