Марион Котияр разказа за секса с Брад Пит


 Марион Котияр разказа за  секса с Брад Пит

Френската актриса Марион Котияр, която очаква второ дете, разказа за интимните сцени с колегата си Брад Пит във филма "Allied". Котияр признава пред Us Magazine, че екранният секс с Пит е бил много некомфортен.

По сценарий Котияр и Пит правят секс на задната седалка на кола. И макар че на екрана всичко изглежда съвсем естествено, актрисата казва, че заради няколко екранни минути са били нужни продължителни репетиции.

"Репетирахме и имахме подробен сценарий какво да правим. После обаче режисьорът ни даде свобода. Ако знаете, че напълно контролирате тялото си, можете свободно да дадете воля на емоциите и чувствата си. Не е нужно да мислите: ”Какво да правя по-нататък? Трябва ли да легна върху него?” Това е доста неловка ситуация”, посочи Котияр на пресконференция в Лос Анджелис.

Котияр каза също, че е помогнала на Пит да понаучи френски, защото героят му трябвало да има познания по езика.

Веднага след новината за развода на Пит с Анджелина Джоли се появиха спекулации за връзка на актьора с френската му колежка. Тя обаче ги опроверга като обяви, че е бременна от съпруга си.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама