Марк Антъни стана баща на седмо дете (СНИМКА)


Марк Антъни стана баща на седмо дете (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Марк Антъни увеличи семейството си. Съпругата ми Надя Ферейра го е дарила с дете. Двамата потвърдиха радостната новина в социалните мрежи.

От публикацията на щастливите родители става ясно, че то се е родило на 18 юни. Двамата публикуваха красива черно-бяла снимка, на която държат бебето за ръка, а Марк е гушнал новороденото. "Божието творение винаги е съвършено", написа певецът. "Честит Ден на бащата", завършва публикацията му.

Не се знае пола на наследника им - нещо, което се пази в тайна от деня, в който двамата обявиха официално бременността. Името на новороденото също не се съобщава.

Вижте още: Алекса и Елица от "Игри на волята" вдигнаха приказна сватба (СНИМКИ)

За Надя това е първо дете, докато за Марк това е седмият път, в който той става баща. От връзката си през 90-те години с Деби Росадо Марк има първородна рожба - Ариана Муниз. По време на тази връзка певецът осиновява и Алекс, най-големия син на Деби от предишна връзка, така че момчето носи фамилията Муниз. След това певецът се жени за Даянара Торес - от 2000 до 2004 г. - и има две момчета: Кристиан, на 22 г., и Райън, на 19 г. А във втория си брак, когато се жени за суперзвездата Дженифър Лопес, има близнаци Еме и Макс, които след няколко дни ще навършат 15 години. Няколко седмици след сватбата им, двойката обяви, че очаква първото си дете. Съобщението дойде на 14 февруари, в Деня на влюбените.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама