Мат Лебланк се раздели с приятелката си и се занемари (СНИМКИ)


Мат Лебланк се раздели с приятелката си и се занемари (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Звездата от сeриала "Приятели" Мат Лебланк, изиграл ролята на секси актьора Джоуи, шокира феновете си с разпуснат външен вид. Той беше заснет в Лос Анджелис - видимо напълнял, с анцунг, бейзболна шапка и слънчеви очила.

Припомняме, че наскоро 54-годишният актьор се раздели с 37-годишната британка Аурора Мълиган и трудно приема края на 6-годишната им връзка. Те се запознават през 2016 на снимачната площадка на Top Gear - предаване, продуцирано именно от нея, на което той беше водещ.

"Въпреки че имат голяма разлика във възрастта, те бяха наистина страхотна двойка. Когато той обяви, че напуска Top Gear и се зае с друга работа, им беше трудно. Той живее основно в Лос Анджелис и пътуваше много, а Аврора живее във Великобритания", издаде източник на The Sun.

Въпреки противоречивите коментари в интернет за външния вид на звездата, Лебланк остава любимец на публиката.

През 2004 г., когато се ражда дъщеря му, той е във върха на славата. 11 месеца по-късно разбира, че детето страда от форма на дисплазия. Състоянието може да бъде много тежко и засяга мозъка, костите и двигателните умения на пациента. Болестта не само засяга лявата страна на мозъка на малката Марина и причинява гърчове, но и засяга гласните ѝ струни и способността ѝ да пълзи и да се движи. Актьорът не се колебае и за миг, загърбва сериала, поставя дъщеря си на първо място, опакова багажа си и се мести заедно с нея в ранчото си в Санта Барбара. Две години по-късно детето оздравява, и днес е чудесна тийнейджърка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама