Меди и Моника Валериева окончателно се разделиха


Меди и Моника Валериева окончателно се разделиха
Снимка: Istock

Поп-фолк певецът Меди и плеймейтката Моника Валериева сложиха окончателен край на връзката си. Двойката, която често се разделяше и събираше, очевидно този път завинаги е прекратила романтичните си отношения. Изкусителката и изпълнителят изтриха всички общи снимки в социалните мрежи.

Вижте още: Златка Димитрова изригна: Баща ми беше "убит" от лекар

Причината за раздялата е изневяра, но противно на очакваното не от страна на Моника Валериева, а от страна на Меди, пише Уикенд.

Оказва се, че ромският славей има слаби ангели и това не е първият път, в който кръшка на плеймейтката. По време на цялата им връзка Меди имал паралелни отношения с други жени. Преди 10 дни обаче чашата на Моника преляла и тя се разделила с фолк изпълнителя с грандиозен скандал.

Вижте още: Камелия и Цветин на първа почивка с бебето

Меди далеч не страда за раздялата, а се наслаждава на свободата си и според мълвата почти всяка вечер се радва на различна нежна компания. Моника също се втурнала да обикаля баровете, като така се стреми да забрави неверника. Близки до дупничанката издават, че тя е била много влюбена в Меди и за първи път на нея ѝ изневеряват, а не тя на половинката си. Най-много я засегнали думите на Меди, който споделил пред техни общи приятели: "Моника е готино момиче, но много хлътна по мен, а на мен ми се живее! Пък и тя е много дърта за мен - ако ще имам сериозна връзка, ще е с младо момиче, а не с лелка!”.

Моника Валериева всъщност е с едва 5 години по-възрастна от Меди – тя е на 34, а той – на 29.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама