Меган Фокс отново ще се омъжва (ВИДЕО)


Меган Фокс отново ще се омъжва (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Меган Фокс се е сгодила. 35-годишната звезда от "Трансформърс" е казала "да" на приятеля си Машин Гън Кели, с когото са заедно от близо 2 години. Актрисата и 31-годишният певец, чийто истинско име е Колсън Бейкър, споделиха щастливата новина в Instagram профилите си. 

"През юли 2020 седяхме под това банaново дърво. Помолихме се за магия. Несъзнаващи за болката, с която ще се сблъскаме заедно за толкова кратък период от време. Несъзнаващи за работата и жертвите, които връзката ни ще изисква от нас, но опиянени от любовта. И кармата. Някак си година и половина по-късно, след като минахме заедно през ада, след като се смях повече, отколкото някога съм си представяла, че е възможно, той ме помоли да се омъжа за него. И точно както бих направила във всеки живот преди този, както и във всеки, който ще последва оттук нататък, аз казах "да". И след това пихме от кръвта един на друг", написа Фокс в социалната мрежа.

Кели пък обясни избора си на пръстен: "Знам, че традицията е да се подари пръстен с един камък, но с бижутера Стивън Уебстър решихме да са два: смарагд (нейният рожден камък) и диамант (моят рожден камък), които се събират като две половини на една и съща душа, образувайки неясното сърце, което е нашата любов. 11.01 2022", написа той.

Меган Фокс и Машин Гън Кели се запознаха през 2020, докато тя снимаше филма "Midnight in the Switchgrass". Обявиха, че са заедно през лятото на същата година, след като актрисата се появи във видеото към песента му "Bloody Valentine". Наскоро красавицата каза, че той е сродната ѝ душа и двамата веднага са усетили специалната връзка, която имат помежду си.

Актрисата е майка на 3 деца - Бодхи, Ноа и Джърни. Всичките са от бившия ѝ съпруг Брайън Остин Грийн, с когото официално се разведоха през 2021.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама