Меган Фокс: Преди ме мислеха за тъпа гореща мацка


Меган Фокс: Преди ме мислеха за тъпа гореща мацка
Снимка: Getty Images

Меган Фокс заяви, че талантът и интелектът ѝ са били пренебрегвани в началото на кариерата ѝ заради външния ѝ вид.

Звездата от "Jennifer's Body" каза, че преди Холивуд е бил "патриархален, враждебен към жените" и никой не е оценявал комедийните ѝ умения, така че винаги е била третирана като "тъпа гореща мацка".

35-годишната актриса, която в момента има връзка с рап-рокера Машин Гън Кели, си спомня, че е била осъждана и критикувана от други жени в социалните медии, че изговаря на глас това свое мнение.

Тя каза пред "Вашингтон Пост": "Мисля, че най-малко през първото десетилетие на кариерата ми най-широко разпространеният начин, по който ме възприемаха, беше като плиткоумна сексуална вампирка, ако това има някакъв смисъл. Това започна да се променя напоследък, когато хората започнаха да четат по-внимателно интервютата ми, да се вслушват в това, което казвам и да ме виждат по различен начин. Но в началото бях толкова изгубена и се опитвах да разбера как да имам нормално самочувствие и самооценка, за да намеря мястото си в този ужасяващ, патриархален и враждебен към жените ад, какъвто беше Холивуд по това време".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама