Меган Фокс се отказва от секс сцените


Меган Фокс се отказва от секс сцените

Холивудската звезда Меган Фокс, която ще става майка за трети път, се отказва от филми със сексуални сцени. Ако първоначално секссимволът смело приемаше предложенията за такива филми, сега майчинството променя представите й за добро, лошо, кариера и възпитание.

Днес главното за звездата е да защити психиката на децата си, които един ден ще видят на екрана.

„Не мисля, че синовете ми ще се справят с тази нелека задача - да прокарат границата между реалността и изкуството. За децата това винаги е психологически шок - да видят майка си на екрана“.

Според Меган това е не само неин проблем, това е проблем на всички жени в Холивуд:

“Може, разбира се, да се оправдаеш като другите и да кажеш, че просто си вършиш работата, все пак невъзможно е да изградиш стена между професионалния и личния живот на актьора. Животът размива границите между тях.”

Меган е убедена, че подобни опасения и мисли изпитват и други звезди. И все пак повечето от тях не ги е грижа за границата между работата и личния живот, в който един ден ще им се наложи да обясняват на децата какво са правили на екрана. Мегън си дава сметка, че сама няма да извърши революция в съвременната култура и разбира, че отказът й да се снима в сексуални сцени може да навреди на кариерата й. Но трябва да защити децата си.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама