Меган за първата си среща с принц Хари: Няма да седя и да чакам (ВИДЕО)


Меган за първата си среща с принц Хари: Няма да седя и да чакам (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Принц Хари закъснял за първата си среща с Меган Маркъл и тя почти щяла да си тръгне, без да го изчака. Това стана ясно от документалната поредица "Хари и Меган", пусната в платформата на Netflix. 

Хари и Меган се запознават в социалните мрежи, разменят си телефонни номера и разговарят много, но се срещат няколко седмици по-късно, когато Меган пътува за Лондон. Според нея тя пристига в ресторанта в уречения час, а Хари дълго време не се появява. "Той само изпращаше съобщения. "Заседнал съм в задръстване, много съжалявам. Тогава не го познавах и си помислих: "Добре, тогава? Това не е начинът, по който ще стоят нещата. Няма да седя тук и да чакам..." - спомня си тя.

Заради закъснението Меган Маркъл смятала, че принц Хари има твърде високо мнение за себе си. "Това изобщо не ме интересуваше", обяснява тя. Междувременно Хари наистина бързал и бил притеснен. "И тогава влязох в ресторанта, целият потен и зачервен", спомня си той. Според тях останалата част от срещата е преминала гладко.

Първите епизоди на документалната поредица "Хари и Меган" бяха пуснати във видео услугата Netflix на 8 декември. Двамата разказват за срещите си, за отношенията на американската актриса с кралското семейство и пресата след годежа, както и за детството и младостта на двамата.

Поредицата, в която са показват непубликувани до момента видео и фотографски кадри, е задържала зрителите на стрийминг платформата пред екраните повече време от всеки друг документален сериал през първата си седмица, съобщи компанията, цитирана от "Ройтерс".

Първите три епизода на поредицата са отчели 81,55 милиона зрителски часа от пускането им миналия четвъртък, като над 28 милиона домакинства са гледали поне част от продукцията.

Втората "порция" епизоди предстои да бъде пусната в четвъртък тази седмица.

Създател на поредицата е американската режисьорка на документални филми Лиз Гарбъс, която е номинирана два пъти за "Оскар". Според "Дейли мейл" Хари и Меган могат да получат до 100 милиона долара за участието си в епизодите.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама