Мегз изригна срещу Карбовски заради сексуален тормоз (СНИМКИ)


Мегз изригна срещу Карбовски заради сексуален тормоз (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Известната дизайнерка, Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, разбуни духовете и сакндализира онлайн пространството с доста тревожни обвинения. Тя твърди, че журнаститът Мартин Карбовски, с който имаха общ телевизионен проект, я е изнудвал за сексуални услуги в замяна на ефирно време. Ето какво написа миньончето във фейсбук профила си:

"Карбовски ме изнудваше за секс, за да продължи да излъчва предаванията си с мен. Твърди, че @nikoleta_lozanova @nora_nedkova @mihaelatodorova и всички останали плеймейтки, които са му гостували са му се от плащали с духане, за да са в ефир.  Поради тази причина вече няма да видите мои предавания при него, защото аз не духам за слава.  Ще кажа и още - човек, който всяка седмица говори от национален ефир да морал - е гнил отвътре, вечно пиян и дрогиран.  Също по темата за морала - лично съм присъствала на телефонни разговори, в които един от най-големите критици на правителството се уговаря за срещи с президента. А после се хвали пиян - колко пари му взима и как той създава и руши имиджи в тази държава.  Винаги съм била до болка честна - дори когато това ми е коствало всеки да се изправи срещу мен. Този път си мислех да си мълча, но дочух, че се случва и с други, затова разказвам.  Повече предавания с Карбовски няма да имам.“

За да подкрепи думите си, които „вдигнаха на крак“ хиляди нейните фенове, а и не само, Мегз публикува и скрийншотове от кореспонденцията си с журналиста.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама
Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама