Мей Мъск позира в рокля на български бранд (СНИМКА)


Мей Мъск позира в рокля на български бранд (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Илън Мъск може да доминира в заглавията напоследък, но неговата прекрасна 74-годишната Мей Мъск го измести от светлината на прожекторите, при това не за първи път. Дамата, която е успешен модел, автор, диетолог, майка и активист изглежда повече от невероятно на корицата на гръцкото издание на списание InStyle. Тя позира в изящна рокля, дело на българската дизайнерка Десислава Тошева. 

Няма да познаете дъщерята на Кейт Уинслет (СНИМКИ)

И Мъск, и Тошева публикуваха в своите Instagram профили въпросната корица, а коментарите са категорични - роклята е изключително стилна и впечатляваща.

"Едно от най-големите признания в живота ми: MAYE MUSK, майката на Elon Musk, избра рокля на Модна Къща Caviar Couture за корицата на световното списание Instyle!", пише българката. "Силните, забележителни жени като нея, са били винаги главен източник на вдъхновение за моя бранд етос, така че да видя една от най-влиятелните жени в света, облечена в моя рокля, е истинска и неповторима чест!

Maye е облечена в Lilith - тежка, вечерна рокля от най-новата ми колекция, "A Night At The Opera". Фотосесията бе заснета в Санторини за премиерата на нейната книга, "А Woman With a Plan". Нямам търпение да продължим да работим заедно! I’m so proud!", пише Тошева.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама