Месечен хороскоп за октомври 2016


Месечен хороскоп за октомври 2016

Овен

Октомври обещава един успешен и спокоен период за представителите на знака. Ще бъдете особено активни в професионалната сфера и общуването в личен план. Ваш сериозен проблем ще бъде разрешен по най-безболезнения начин, благодарение на верни помощници. Очакват ви много нови познанства, което ще внесе разнообразие и нови цветове в живота ви.

Самотните представители на знака ги очакват много романтични моменти. Още през втората половина на месеца може да се спрете на конкретен човек за ваш избраник. В края на месеца трябва да направите равносметка на своите планове. Тогава ще видите най-добре слабите им места. Отделете си време за почивка.

През втората половина на октомври намалете темпото в офиса. Времето няма да е подходящо за преговори и изясняване на отношения. Опитайте се да бъдете по-спокойни и да не правите от мухата слон. Засега запазете за себе си новите ви хрумвания.

Телец

Истински водовъртеж от събития очаква представителите на знака Телец през октомври. Вие обаче ще се задържите на повърхността при това по един много успешен начин.

Като цяло месецът е благоприятен за онези неща, за които до момента все не ви оставаше време. Успехът ви е гарантиран особено ако съумеете да отделите важното от незначителното, както в работата, така и в личния живот.

Още в първите дни на месеца някои от вас с изненада ще установят, че са влюбени. Какво по-хубаво от това в настъпващите студени дни да има кого да прегръщате! Хороскопът обещава горещи нощи.

През втората половина на месеца ви очаква разрешаването на проблем, който отдавна ви тормози. Убедете другия участник в ситуацията да спази обещанието си, но и вие бъдете готови за компромиси.

Ако все по-студеното време се опита да разклати здравето ви наблегнете профилактично на такива продукти като лимон, чесън, мед.

Близнаци

... за ВСИЧКИ ЗОДИИ - ТУК :)

.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама